Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Viitorul Ford Transit

24 Februarie 2012 - 15:45
Ilie Toma
Viitorul Ford Transit
Ford Transit este unul din cele mai bine vandute van-uri comerciale, iar ediţia din acest an a Salonului Auto de la Geneva va adăposti premiera lui Tourneo Custom Concept, prototip care se va materializa în viitoarea generaţie Ford Transit Tourneo, aşteptată pentru sfârşitul acestui an. Modelul de serie va concura cu Volkswagen Caravelle şi va ocupa treapta de start în ierarhia familiei

Transit, fiind disponibil atât în versiune de transport marfă, cât şi transport pasageri. După cum declară cei de la Ford, modelul se serie va avea deosebiri minore faţă de conceptul adus la Geneva.

Deşi respectă standardele uzuale ale van-urilor din acest segment, Tourneo Custom Concept aduce, totuşi, şi elemente de design Kinetic Ford, înlocuind plictiseala dată de formele rectangulare cu condimentări profilate pe suprafaţa caroseriei. Partea frontală a van-ului este deosebit de expresivă şi este realizată în acelaşi ton cu autoturismele actuale ale mărcii.

La interior, nici urmă de panouri de bord din van-urile comerciale clasice. Şi aici stilul actual al modelelor de autoturisme Ford şi-a lăsat din plin amprenta, astfel încât cel de la volan se va bucura de o ambianţă extrem de plăcută. Conceptul adus la Geneva va putea adăposi 8 pasageri în 3 rânduri de scaune şi va avea tapiţerie din piele, care ar putea fi ulterior disponibilă opţional şi pe modelul de serie. Sub capota conceptului se află un turbodiesel TDCi de 2.2 litri , capabil să dezvolte 155 CP. După cum declară cei de la Ford, toate van-urile viitoare Ford vor avea sub capotă acelaşi propulsor diesel de 2.2 litri, disponibil în 3 versiuni de putere: 100 CP, 125 CP şi 155 CP.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter