Mercedes-Benz Antos: noul camion al germanilor
10 Mai 2012, 14:49
Mercedes-Benz va extine în curând linia camioanelor sale cu un nou model, numit Antos. Noul camion va fi destinat în special transporturilor grele efectuate pe distanţe scurte.

După cum declară germanii, noul Antos va fi primul camion din lume dezvoltat special pentru necesităţile transportatorilor pe distanţe scurte, deşi e o declaraţie care poate fi pusă la îndoială.

Designul noului camion va fi inspirat din cel al vârfului de gamă – Actros – însă cerinţele foarte diferite faţă de cabina sa îi vor determina şi caracterul distinct. Lăţimea tuturor cabinelor va fi de 2.30 metri, acestea fiind disponibile în două lungimi – S (scurtă) şi M (medie).

Mercedes-Benz promite şi o eficienţă de excepţie pentru noul camion, datorită familiei de motoare noi Euro VI „Blue Efficiency Power”, produse în Manheim. Noul Antos va fi disponibil într-un total de 13 versiuni de putere,
cu valori cuprinse între 238 CP şi 510 CP.

Cam multe versiuni, nu? Ei bine, mai departe, lucurile sunt şi mai curioase, că doar Mercedes-Benz e un maestru în diversificarea camioanelor sale până la cele mai personalizate necesităţi. Antos va putea 67 de variante diferite de lungime a ampatamentelor, variind de la 2,650 mm la 6,700 mm! Modelul va fi disponibil atât ca şi camion individual de transportare, cât şi în calitate de cap de tractor.

Vânzările noului Antos vor începe îndată după debutul său public, care va avea loc în septembrie la Salonul de Vehicule Comerciale de la Hannover.
PiataAuto.mdIlie Toma
6
2,703
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (3)
G e o
Floreşti, Moldova
la 10 Mai 2012 - 15:33
As vrea sa conduc unul de acesta.
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 10 Mai 2012 - 16:48
Da... vom avea din ce alege. Tokmai 67 variante de ampatament si 13 motorizari... INCREDIBIL!!! Kiar si cei mai capriciosi isi vor gasi Antos-ul potrivit...
0
1
petro
Chişinău
la 12 Mai 2012 - 23:17
comfort la cel mai inalt nivel si placere de a lucra cu asa nava
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!