BEMOL prezintă noul combustibil BEMAX
13 Septembrie 2012, 09:41
BEMOL și-a luat angajamentul de a oferi clienților săi combustibil de calitate superioară ce corespunde standardelor de emisii EURO 5, cât și normelor europene de calitate. În încercarea de a îmbunătăți calitatea produselor petroliere standarde EURO 5, BEMOL a creat un produs nou utilizând aditivul de performanță KEROPUR, produs de una din companiile leader în industria petro-chimică - BASF (Germania).

Care sunt beneficiile BEMAX?

SIGURANȚĂ
Combustibilul BEMAX a fost conceput pentru a avea grijă de motorul automobilului Dvs. În prima fază de utilizare a BEMAX, are loc curățarea părților vitale ale motorului (efectul “Clean Up”). Efectul “Clean Up” se manifestă prin înlăturareadepunerilor de funingine din duzele de injecţie şi supapele de admisie. Utilizarea de lungă durată a noului produs oferit de BEMOL va rezulta și în formarea unei pelicule fluide protectoare, astfel prevenind depunerea funinginei (efectul ”Keep Clean”). Păstrând sistemul de admisie curat veți prelungi viața motorului automobilului Dvs. și veți evita/economisi pe cheltuieli de reparații neplanificate. De asemenea,
combustibilul BEMAX conține un inhibitor de coroziune foarte eficient, care protejează piesele metalice de rugină pe întregul sistem de aprovizionare. BEMAX poate fi utilizat cu toate tipurile de injectoare.

PERFORMANȚĂ
În scurt timp după utilizarea combustibilui BEMAX, veţi observa schimbări favorabile în comportamentul vehiculului. Utilizarea BEMAX va îmbunătăţi procesul de pornire, va reduce zgomotul și vibrațiile de motor şi va dezlănțui puterea motorului. BEMAX a fost creat pentru a asigura un randament sporit de utilizare a motorului automobilului Dvs.

ECONOMIE
Utilizarea noului combustibil cu proprietăți de curățare și prevenire a
creării depunerilor de funingine reduce
considerabil cheltuielile pentru
întreţinerea motorului. În acelaşi timp,
proprietățile de lubrifiere a
combustibilului BEMAX reduc
fricțiunea pistonului de peretele
cilindrului. Grație acestei tehnologii,
Dvs. veți beneficia de un kilometraj sporit și, desigur, de cheltuieli
reduse.

MEDIU
Mulţi dintre noi sunt preocupaţi de impactul emisiilor automobilelor asupra mediului ambiant. Combustibilul BEMAX contribuie la reducerea emisiilor nocive. Proprietățile de curățire și protejare a motorului sporesc eficienţa combustiei contribuind la un mediu înconjurător mai curat.
3
2,821
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (2)
Dennis
Hânceşti, Moldova
la 13 Septembrie 2012 - 13:18
pina acum tot numai de la Bemol alimentam deoarece cu motorina lor scot cel mai bun consum la masina mea...
O sa vedem daca Bemax-ul lor chiar e util sau e doar o strategie de marketing...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 Septembrie 2012 - 15:33
Cind va fi disponibil in benzinarii si care va fi pretul?
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!