Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Primele imagini cu noua Toyota RAV4!

27 Noiembrie 2012 - 12:03
Ilie Toma
Primele imagini cu noua Toyota RAV4!
După un prim video de teasing care dezvăluia mai multe elemente din designul noii generaţii Toyota RAV4 astăzi internetul a fost inundat de primele imagini „scurse” care deconspiră noua generaţie a SUV-ului japonez. Debutul oficial al noului model va avea loc mâine la Salonul Auto de la Los Angeles, însă noi vom arunca o privire azi asupra aspectului noului RAV4.

Noua Toyota RAV4 va concura cu crossovere precum Mitsubishi

Outlander, Ford Kuga, Honda CR-V, Volkswagen Tiguan, Mazda CX-5, aducând un design mult mai dinamic în raport cu precedenta generaţie. Noile linii de design Toyota, inaugurate odată cu noua generaţie Auris, fac legea şi în cazul noului RAV4. Pe lângă asta, noua Toyota RAV4 are o siluetă mult mai atletă, cu proporţii diferite faţă de ceea ce aducea modelul până acum.

Judecând după aceste imagini, noua generaţie RAV4 a fost reconcepută de la zero, beneficiind şi de o platformă tehnică nouă. Designul exterior nu lasă loc de critici, însă la interior există unele mici ciudăţenii conceptuale. Planşa de bord nu are continuitate în panourile uşilor, iar cadranele de bord sunt izolate de un contur puternic pronunţat. Materialele promit a fi, însă, de o calitate superioară. Vom reveni cu detalii îndată după debutul oficial al modelului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter