Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Audi Moldova: 5 ani de încredere deplină pentru toate modelele Audi

22 Februarie 2013 - 08:00
Ilie Toma
Audi Moldova: 5 ani de încredere deplină pentru toate modelele Audi
E un standard aproape unanim acceptat pentru marea majoritate a brand-urilor premium de automobile ca acestea să ofere o garanţie de 2 ani fără limită de kilometri. Audi, însă, îşi fascinează fanii din ţara noastră, oferindu-le posibilitatea extinderii garanţiei internaţionale cu alţi 3 ani suplimentari, garanţia totală însumând, astfel, 5 ani!

Garanţia extinsă Audi presupune acoperirea cu aceeaşi deplinătate a tuturor componentelor maşinii pentru perioada suplimentară aleasă şi este valabilă, la fel ca şi garanţia iniţială de 2 ani, pentru toate ţările lumii. Astfel, chiar dacă automobilul Dvs. Audi are, spre exemplu, peste 4 ani din momentul achiziţiei, şi vă aflaţi într-o călătorie departe de hotarele ţării, veţi putea beneficia de garanţia deplină la oricare reprezentanţă autorizată Audi din orice colţ al globului.

Mai mult ca atât, compania Rumeon, reprezentant autorizat Audi în Moldova, anunţă şi o promoţie în acest context. Toţi cei, care vor cumpăra un model Audi din stocul local, până la 31 martie 2013, vor primi Garanţia Extinsă Audi în cadou, pentru a beneficia de o experinţă lipsită de orice stres pentru 5 ani înainte!

Mai multe informaţii puteţi afla în showroom-ul Audi Chişinău, situat pe str. Varniţa, 22, sau la numărul de telefon 022-407-700.

www.audi.md
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter