Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Chevrolet Captiva facelift vine la Salonul Auto de la Geneva

22 Februarie 2013 - 12:05
Ilie Toma
Chevrolet Captiva facelift vine la Salonul Auto de la Geneva
SUV-ul Captiva al celor de la Chevrolet beneficiază de o nouă împrospătare estetică, a doua la număr în cariera sa. Dacă primul facelift era unul minor, atunci noua împrospătare, se pare, va aduce schimbări mult mai esenţiale.

Vor fi modificate substranţial părţile frontală şi dorsală a maşini, cu forme noi ale barelor de protecţie, ale blocurilor optice, hayonului şo calandrului. Blocurile optice vor primi elemente pe bază de LED atât în faţă, cât şi în spate.

Chevrolet Captiva va primi şi un sistem keyless entry, care va permite deschiderea automată a lacătelor uşilor odată cu apropierea proprietarului maşinii. De asemenea, în habitaclu îşi vor face lor noi materiale textile, mai calitative, iar dotările superioare vor primi şi tapiţerie din piele. Tot pentru cei care nu se vor zgârci să bifeze mai multe opţionale, mai oferi iluminare ambientală şi sistem de climatizare bi-zonal. Chevrolet a dezvăluit deocamdată o singură imagine cu versiunea facelift a lui Captiva, care îi infăţişează posteriorul şi partea laterală a acesteia.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (1 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter