Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Skoda Octavia Combi

19 Februarie 2013 - 15:41
Ilie Toma
Premieră: Skoda Octavia Combi
Skoda a dezvăluit acum câteva clipe prime imagini cu noua Octavia Combi, model care va fi adus la Salonul Auto de la Geneva peste câteva săptămâni.

Cu noul model, Skoda merge în continuare pe reţeta oferirii calităţilor din segmente superioare. Noua Octavia Combi are dimensiuni şi calităţi comparabile cu un model din clasa medie, deşi se vrea a fi un model compact, la preţ raţional.

Noua generaţie a modelului a devenit cu 9 cm mai lungă, şi cu aproape 5 cm mai lată, în timp ce ampatamentul a crescut cu tocmai 11 cm. În rezultat, toţi pasagerii de la bord beneficiază de mai mult spaţiu şi mai mult confort.

Portbagajul este de-a dreptul impresionant. Cu bancheta din spate în poziţie normală, acesta măsoară 610 litri volum – un adevărat record pentru automobilele din clasa Octaviei Combi. Dacă se rabatează bancheta spate, atunci volumul creşte până la 1,740 litri.

Cât priveşte designul noului model – partea frontală este identică celei de pe Octavia hatchback, iar partea spate aduce blocuri optice similare şi soluţii foarte aerate pentru designul hayonului. Sub capota Octaviei Combi se va regăsi aceeaşi linie de motorizări ca şi cea de pe Octavia hatchback.

Cehii promit deja şi o versiune Combi 4x4, care va avea un nou sistem de tracţiune integrală, cu un diferenţial Haldex de generaţia a 5-a.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter