Un nou SUV compact la orizont. De această dată, de la Subaru!
8 Februarie 2013, 08:36
A înnebunit lumea după SUV-uri compacte! Se pare că fiecare a doua premieră anunţată pentru acest an ia silueta unui SUV compact, ultra-compact sau nano-compact... Şi Subaru ne anunţă că va veni la Geneva cu conceptul unui viitorul SUV de dimensiuni mici, concept care poartă acum numele de VIZIV – un soi de abreviere de la „Vision for Inovation” („viziune pentru inovaţie”).

De asemenea, noul crossover va aduce şi noi forme de design, care vor prefaţa viitoare direcţii de dezvoltare a mărcii nipone.

Pe lână VIZIV Concept, Subaru aduce la Geneva şi o nouă combinaţie de propulsor şi transmisie pentru modelul Outback. Acesta va avea sub capotă
boxerul diesel, cuplat la o transmisie automată cu raport continuu variabil Lineartronic.
De asemenea, europenii vor putea face cunoştinţă pentru prima dată şi cu noua generaţie Forester, model prezentat anterior în Japonia şi SUA.
PiataAuto.mdIlie Toma
2
2,222
COMENTARII (5)
GRED
Chişinău
la 8 Februarie 2013 - 08:54
Da - a inebunit lumea. Mai ales cei cu drumuri sticla! La ce lor SUV-uri... Nu inteleg tendintele. Un sedan e mai rapid si mai comfortabil pe drumuri ca la carte si mai mult e mai frumos si mai ieftin in intregime ...
0
0
petro
Chişinău
la 8 Februarie 2013 - 10:01
cei de la subaru au poate cel mai bun sitem de offroad.....
bai is ipotentii mintal unii
0
0
GRED
Chişinău
la 8 Februarie 2013 - 10:38
Posibil ca si are... desi offroad nu e doar un 4x4.
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 8 Februarie 2013 - 15:39
nu inseamna daca e 4x4 e offroad....offroad sunt masinile care au cutie distribuitiva si respectiv caroseria creata pentru offroad. Ce daca un Audi A8 are tractiune integrala atunci e pentru off road? Sau un BMW X3,5 sau chiar 6...daca are tractiune integrala atunci nu e pentru offroad:)
1
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 8 Februarie 2013 - 16:28
GRED: Ei nu fac masini doar pentru Japonia, asa cum nu face nici o marca doar pentru a fi vinduta in tara de origine... Altfel cum sa scoata un ban cinstit? :-))
1
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!