Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Dacia Duster de lux de la DC-Design!

24 Aprilie 2013 - 09:55
Denis Godorozea
Dacia Duster de lux de la DC-Design!
Dacia Duster este un crossover bugetar. Dar imaginaţi-vă versiunea de lux al acestuia. Va-ţi imaginat? Nu? Nici noi! Compania indiană DC-Design a decis sa ne arate exact cum ar putea arata un Duster de lux. Începând cu exteriorul, indienii au redesenat partea frontală în stilul unui concept, cu lumini de zi înguste cu LED-uri şi farurile montate în bara de protecţie redesenată.

Exteriorul este completat de roţile mari, praguri laterale şi un negru mat pentru caroserie, care chiar dacă a ieşit din modă, arată bine pe Duster. Păcat că la partea spate nu s-a lucrat deloc. Principala surpriză, însă, ne aşteaptă la interior.

Numit ca DC Duster, crossover-ul compact, a primit un interior căptuşit cu piele artificială şi inserţii din lemn artificial, care se regăseşte nu numai pe consolă şi pe portiere, ci şi pe tavan. În partea din spate sunt instalate două şezlonguri separate cu reglaje electrice în şase direcţii, unul dintre care poate fi convertit într-un pat, dacă scaunul pasagerului din faţă este rabatat. La dispoziţia pasagerilor spate mai sunt şi mesele pliante şi sistemul multimedia cu un ecran imens, ce poate fi reglat după dorinţă.

Chiar dacă, pe alocuri pare a fi un chici, în general DC Duster este un proiect interesant. Deci, cât ar costa o astfel de transformare? Doar 4,940 euro! Dacă e să adăugăm acest preţ la preţul de bază al lui Duster în India, care constituie 11,150 euro, vom primi o maşină distinctă pentru un total de 16,090 euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter