BMW Concept Active Tourer Outdoor - pentru un mod de viaţă activ
11 Iulie 2013, 12:20
La Salonul Auto de la Paris din 2012, bavarezii au surprins o lume întreagă, prezentând primul său model cu tracţiunea pe puntea faţă, acesta fiind conceptul BMW Concept Active Tourer. Acum BMW dezvoltă această
idee, cu o nouă versiune numită Outdoor, care a fost concepută pentru iubitorii de ciclism şi un mod de viaţă activ.
Designul noului BMW Concept
Active Tourer Outdoor este identic conceptului prezentat la Paris, cu mici excepţii, precum culoarea "Gold Race Orange", accentele de pe grila radiatorului şi de pe jantele
de 20 de inch, dar şi garda la
sol crescută cu 16 mm.
Substratul tehnic, la fel, a rămas neschimbat, având la bază noua platformă UKL1, pe care va fi construit şi viitoarea generaţie MINI, precum şi un sistem hibrid, constituit din noul propulsor cu 3 cilindri de 1.5 litri turbo, ce pune în mişcare roţile faţă şi un motor electric, ce pune în mişcare
roţile spate.

Puterea totală a sistemului hibrid constituie 190 CP, suficienţi pentru a prinde prima sută de kilometri în mai puţin de 8 secunde şi de a atinge o viteză maximă de 200 km/h. Fiind posibilă reîncărcarea acumulatoarelor cu ajutorul prizei de casă, în regimul pur electric Active Tourer Outdoor poate parcurge până la 30 km, în timp ce în regimul hibrid, acesta va consuma 2,5 l/100 km, iar emisiile de CO2 nu vor urca mai sus de 60 g/km.
Singura diferenţă majoră faţă
de conceptul de la Paris, este
sistemul unic de montare a
două biciclete în portbagaj.
Datorită ingeniozităţii
acestui
sistem, bicicletele pot fi fixate în afara automobilului, apoi introduse în interior. Avantajul acestui sistem, faţă de ataşamentele externe convenţionale, este confortul, practicismul şi siguranţa bicicletelor la furt sau deteriorare,
iar amplasarea compactă lângă peretele lateral, nu taie prea mult din volumul portbagajului, dar totuşi, acest tip de fixare va necesita rabatarea banchetei din spate. În fine, acest model este perfect pentru escapadele în afara oraşului, în doi, cu un prieten sau persoana iubită!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
3
2,260
GALERIE FOTO (27 IMAGINI)
COMENTARII (7)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 11 Iulie 2013 - 17:59
Imi place!!!
1
2
Robert
Bucureşti, România
la 11 Iulie 2013 - 19:55
Variantele astea cross, nu prea le vad rostul, in afara de faptul ca cresc pretul fata de varianta standard in rest....nu vad avantajele.hai....treac ,mearg ....daca au 4x4 dar in rest....care-i avantajul?cel putin acest bnw in discutie va avea un pret destul de piperat ,bani cu care iti poti lua un 4x4 veritabil...daca tot esti un iubitor de natura.
3
0
Cyber
Briceni, Moldova
la 11 Iulie 2013 - 21:48
Robert, sa fim seriosi... pentru unii un SUV nu are ce cauta prin curte, adica nu are rost si nici nu il cumpara, insa pentru altii fara un SUV nu se pot deplasa, adica nu ii vad rostul unui sedan (un exemplu) asa si cu acest BMW tu nu ii vezi rostul si nici eu nu am nevoie de el dar vor fi doritori sa-l procure deoarece conducatorii lui se vor afla si in nisa respectiva, cred ca cei de la BMW au cantarit bine lucrurile.
Mie imi place cum arata si le doresc succese in continuare celor de la BMW!
1
3
Mihail
Chişinău
la 12 Iulie 2013 - 01:39
sii urita....
4
2
Robert
Bucureşti, România
la 12 Iulie 2013 - 01:50
Eiiii, cum mai Mihaie mai. Un fan inrait ca tine al ''garmenarilor'' sa spuna asa ceva despre marca lui iubita ? Trebuie sa ma frec pe lentile, probabil nu am azut bn :))
3
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 12 Iulie 2013 - 13:17
Probabil le fac pentru cei care isi doresc acelasi hatch mic pe care il au, doar si-ar mai vrei un sistem 4x4 si un clirens mai ridikat. Evident pt asta mai arunca niste parale pe deasupra!
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 12 Iulie 2013 - 13:18
vrea*
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!