O altă Insignia: Noul Opel Insignia Country Tourer
4 Iulie 2013, 09:45
Break-urile cu aluzii la SUV au început să popularizeze piaţa de automobile pe la mijlocul anilor '90 ai secolului trecut, devenind destul de populare, dar din cauza apariţiei a mai multor SUV-uri compacte în ultimii ani
astfel de break-uri nu mai apar şi nu mai prezintă interesul de altă dată, rămânând pe piaţă doar pionerii acestuia, care în mod tradiţional continua sa producă astfel de modele.
Opel crede că acest segment nu este ”răsuflat” şi va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt un nou reprezentant al acestuia - noul Opel Insignia Country Tourer.
Acesta nu este decât o Insignia Sports Tourer facelift, care a adăugat atribute distinctive ale acestui segment – elemente din plastic nevopsit pe aripi,
praguri şi barele de protecţie,
precum şi elemente contrastante
pe barele de protecţie şi două
ţevi a sistemului de evacuare.
Noua Insignia Country Tourer se mai deosebeşte prin jantele de 18 inch cu un design original şi garda la sol mărită cu 20 mm.
Pentru a se potrivi cu aparenţele
de SUV, break-ul este echipat cu tracţiunea integrală 4x4, care se adaptează la orice condiţii de drum
datorită diferenţialului electronic central eLSD, care va fi capabil să distribuie cuplul între axe de la zero la 100% în favoarea oricărei dintre ele.
Noul Opel Insignia
Country Tourer va fi disponibil de la 10 septembrie, şi va fi oferit cu o gamă de trei propulsoare – unul pe benzină, 2.0 SIDI (250 CP şi 400 Nm) şi două diesel, 2.0 CDTI (163 CP şi 350 Nm)
şi 2.0 BiTurbo CDTI (195 CP şi 400 Nm). Motoarele pot fi cuplate atât la o cutie manuală cu 6 trepte, cât şi la una automată cu 6 rapoarte.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
4
2,087
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (2)
petro
Chişinău
la 4 Iulie 2013 - 10:47
intrati toti pe CLUB, este o tema interesanta
0
0
GRED
Chişinău
la 4 Iulie 2013 - 14:37
Ce tema petro? Ca sunt multe acolo...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!