Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua generaţie BMW X5 s-a lansat oficial în Moldova

30 Septembrie 2013 - 09:00
Ilie Toma
Noua generaţie BMW X5 s-a lansat oficial în Moldova
Noua generaţie BMW X5 s-a lansat oficial în ţara noastră, în cadrul unui eveniment de amploare, găzduit showroom-ul BMW Moldova. La eveniment au fost prezenţi peste 800 de invitaţi – clienţi actuali şi potenţiali ai mărcii, oameni din mediul de afaceri, persoane cu funcţii publice şi reprezentanţi ai presei.

Importatorul BMW în Moldova, compania Auto Space, a decis să schimbe simţitor formatul de lansare, astfel că nu s-a mai optat pentru o „clasică” dezvelire a maşinii. Trei exemplare ale noului BMW X5 au fost expuse în showroom, fiind disponibile din start pentru cunoaştere şi analiză din partea invitaţilor, într-o atmosferă lejeră şi negrăbită. Noul X5 şi-a făcut apariţia în Moldova în ipostaze generoase, bine dotate, şi extrem de performante – motorizările de la lansare au fost xDrive30d şi xDrive M50d, ultima versiune având sub capotă unicul motor diesel tri-turbo din lume!

Afară invitaţii au fost întâmpinaţi de toate trei generaţii ale lui X5, expuse somptuos în zona de recepţie a oaspeţilor.

Seara a fost dominată de elemente de format nou, mai puţin uzuale pentru ceremonii „clasice” de lansări ale maşinilor. Au fost servite cocktail-uri deocheate, pregătite de barmani iscusiţi, iar doi invitaţi de peste hotarele ţării au demonstrat un barman-show fierbinte. Nici măcar fundalul muzical nu a fost unul tradiţional, el fiind înlocuit de un DJ renumit, care a realizat un mixaj live pe durata serii.

O privire îndrăzneaţă în viitor, înţesată de multe schimbări şi inovaţii – cam aşa ar putea fi caracterizată seara de lansare a noului BMW X5. Aceeaşi caracteristică poate fi atribuită şi maşinii, de altfel! Daţi fuga să o cunoaşteţi pe viu în showroom-ul

BMW, pentru că modelul ăsta va fi cu siguranţă un bestseller în ţara noastră!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (36 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter