Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua generaţie Mercedes-Benz S-Class s-a lansat oficial în Moldova

20 Septembrie 2013 - 13:54
Ilie Toma
Noua generaţie Mercedes-Benz S-Class s-a lansat oficial în Moldova
Muzică clasică, interpretată la vioară şi violoncel. Gustări selecte, pornind de la delicii marine exotice până la bucate deoacheate din cele mai bune bucătării europene... Luxul şi eleganţa serii a fost completată de cogniacul francez de elită Hennessy, oaspeţii fiind întâmpinaţi cu cocktail-uri rafinate, iar iubitorii de tărie având posibilitatea să se delecteze cu rafinata băutură Hennessy în stare pură... O atmosferă aproape privată, de lumină lejeră, de intensitate moderată... Tabloul perfect pentru a dezvălui „cel mai bun automobil din lume” la Chişinău.

Aţi intuit, cu siguranţă, că vorbim de noul Mercedes-Benz S-Class, care a fost lansat oficial în Moldova ieri seară, în cadrul unui eveniment select, în showroom-ul Mercedes-Benz de pe Calea Orheiului. La eveniment au fost prezenţi proprietari actuali şi potenţiali de modele Mercedes-Benz, dar şi pasionaţi ai mărcii. Au fost invitaţi şi proprietarii actuali de generaţii precedente S-Class, pentru ca aceştia să se convingă de evoluţiile majore, aproape revoluţionare, aduse de noua generaţie a limuzinei germane.

Joerg Kappler, reprezentantul Daimler, prezent la evenimentul din Chişinău, s-a arătat fascinat de nivelul la care este apreciată marca Mercedes-Benz în Moldova şi de showroom-urile de care aceasta beneficiază, şi a menţionat că noua generaţie S-Class va satisface aşteptările celor mai pretenţioşi, dar şi celor mai rafinaţi viitori clienţi, adeverindu-şi cu adevărat calificativul de „cel mai bun automobil din lume”.

Admiraţia faţă de noul Mercedes-Benz S-Class putea fi citită pe feţele invitaţilor şi o puteţi citi şi Dvs. din imaginile acestei relatări. Cert este că noua limuzină a stârnit deja un interes imens pentru clienţii din ţara noastră, mai multe exemplare fiind deja comandate şi aşteptându-şi livrarea la primii clienţi în aceste zile!

Noua generaţie S-Class porneşte în Moldova de la un preţ de 82,810 euro, valabil pentru motorizarea S350 BlueTEC, cu ampatament standard. Aceeaşi motorizare, în versiune cu ampatament alungit, porneşte de la 87,580 euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (45 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter