Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Dezvăluit: noul SUV urban Honda

21 Noiembrie 2013 - 14:47
Ilie Toma
Dezvăluit: noul SUV urban Honda
Honda a dezvăluit la Salonul Auto de la Tokyo un nou SUV ultra-compact urban, pe care l-a anunţat încă acum un an. În sfârşit, noul model vine în versiune de serie, iar pe piaţa Japoniei acesta va purta numele... Honda Vezel.

Pentru piaţa europeană va exista un alt nume, pe care Honda îl va anunţa ceva mai târziu. Primele zvonuri sugerează numele de CR-U pentru Europa, însă s-ar putea ca acesta să întâmpine o problemă cu partea estică a continentului, în special Rusia, unde acest nume ar putea avea pronunţia „Ţ-R-U”, or în rusă aceste trei litere rebrezintă abrevierea pentru CIA-ul american...

Până japonezii se decid asupra numelui noului lor SUV pentru piaţa europenă, piaţă pe care îl vor aduce abia în 2015, noi putem spune cu certitudine că dimensiunile noului model îl plasează printre concurenţi ca Nissan Juke, Ford Ecosport sau Opel Mokka. În Japonia vor exista două motorizări ale lui Vezel, una pe benzină şi una hibridă. Îm abele cazuri sub capotă se va afla un motor cu ardere internă de 1.5 litri, cu injecţie directă, din noua generaţie de motoare turbo anunţate recent. Honda nu menţionează dacă vor exista şi versiuni cu tracţiune integrală.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter