Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Ultra-compacta Toyota i-Road va fi testată în viaţa cotidiană

25 Martie 2014 - 08:48
Ilie Toma
Ultra-compacta Toyota i-Road va fi testată în viaţa cotidiană
Toyota aplică din nou metoda testării de grup pentru noile sale produse şi tehnologii. De această dată e vorba de ultra-compacta i-Road, dezvăluită iniţial ca un concept revoluţionar şi eficient de mobilitate urbană şi conturată acum mult mai aproape de un eventual produs de serie.

Versiunea perfecţionată actuală a lui i-Road presupune o experienţă nouă în condus, care îmbină convenienţa unei motociclete cu confortul şi ţinuta de drum a unei maşini. Vehiculul are 2,345 mm lungime, 870 mm lăţime şi 1,455 mm înălţime, iar ampatamentul măsoară 1,695 mm. Toyota i-Road cântăreşte la gol 300 kg, are două roţi în faţă şi una în spate şi poate face o întoarcere cu o rază de doar 3 metri. Vehiculul este pus în mişcare de 2 electromotoare, iar viteza maximă e una potrivită mai ales pentru mediul urban, constituind 60 km/h. Cu o încărcare completă i-Road poate parcurge până la 50 km distanţă, dacă ar menţine o viteză apropiată de 30 km/h.

Seria de teste anunţată acum de Toyota va cuprinde 10 vehicule care vor fi înmânate către diverse tipuri de utilizatori, de la publicul general la experţi din industrie, iar informaţia experienţelor acestora va fi colectată şi va ajuta la perfecţionarea vehiculului înainte de o eventuală producţie de serie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter