Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: noua generaţie Nissan Murano

15 Aprilie 2014 - 14:57
Ilie Toma
Premieră: noua generaţie Nissan Murano
Cei de la Nissan au dezvăluit noua generaţie Murano, cea de-a 3-a la număr, pe care o vor aduce la Salonul Auto de la New York. Noul model debutează cu un design inspirat din formele conceptului Resonance, dezvăluit acum mai bine de un an. Cele mai distinctive elemente preluate de pe acel concept sunt blocurile optice în formă de bumerang şi montanţii spate mascaţi. Noul SUV se laudă şi cu un coeficient aerodinamic record, de doar 0.31.

Habitaclul noii generaţii Murano vine cu o atmosferă premium, pregătită să-i satisfacă pe căutătorii de lux accesibil, mai ales pe cei de peste ocean.

Display-urile de înaltă calitate sunt prezente în zona cadranelor de bord, dar şi pe consola centrală. Bancheta spate pare să-i întâmpine pe ocupanţi cu un confort pe măsură, condiţionat de profilarea reuşită, de spaţiul generos, dar şi lipsa tunelului central.

Sub capotă e montată o versiune uşor evoluată a aceluiaşi motor V6 de 3.5 litri prezent pe generaţia anterioară, care dezvoltă acum 260 CP şi 325 Nm. Motorul va fi cuplat la o cutie de viteze automată cu raport continuu variabil. Noul Murano va primi atât versiuni cu tracţiune pe puntea faţă, cât şi versiuni cu tracţiune integrală. Abia peste doi ani ar putea apărea şi o versiune hibridă, care va folosi un motor de 2.5 litri cu 4 cilindri şi un electromotor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (17 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter