Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW X Tour Transfăgărăşan: o nouă mega-aventură BMW ia startul astăzi din Chişinău!

11 Iulie 2014 - 05:55
Ilie Toma
BMW X Tour Transfăgărăşan: o nouă mega-aventură BMW ia startul astăzi din Chişinău!
E vineri dimineaţă, foarte dimineaţă, dar redacţia PiataAuto.md merge pentru a se alătura uneia din cele mai grandioase noi mega-aventuri BMW, care a fost vreodată gândită în

Moldova. Distribuitorul oficial BMW Group în ţara noastră, compania Autospace, ne-a invitat pe noi şi pe mai mulţi colegi din presă, dar şi pe mai mulţi clienţi fideli ai mărcii BMW, pentru a merge în BMW X Tour Transfăgărăşan!

Vineri, sâmbătă şi duminică, vom parcurge un tur frumos cu o adevărată coloană de BMW-uri din familia X, din Moldova spre România şi înapoi, iar partea cea mai picantă a traseului va fi, desigur, renumitul traseu Transfăgărăşan din România! Printre maşinile de expediţie se numără noul BMW X4, noul BMW X3 facelift, noul X5, un X din familia M şi, desigur, X1. Astfel, participanţii la expediţie vor avea ocazia să probeze modelele BMW X în cele mai diverse ipostaze, dar mai ales pe superbul traseu

Transfăgărăşan, inclus în lista celor mai recomandate şi spectaculoase trasee ale lumii!

De ce? Pentru că 2014 este anul „X” în tabăra BMW. Cu un X5 proaspăt lansat, un X3 împrospătat, un nou membru în pielea lui X4 şi anunţarea unei noi generaţii X6, bavarezii au înnoit mai cuprinzător ca oricând familia X în acest an. Iar asta înseamnă ocazia perfectă pentru o mega- aventură!

Staţi pe aproape în aceste trei zile, pentru că ni se promite conexiune de internet mobilă, aproape permanentă, iar asta înseamnă că redacţia PiataAuto.md vă va ţine informaţi cu noi şi noi relatări din BMW X Tour Transfăgărăşan! Să înceapă mega-aventura!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter