Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Bentley Mulsanne Speed

17 Septembrie 2014 - 14:53
Denis Godorozea
Premieră: Bentley Mulsanne Speed
Britanicii sunt printre puţinii producători care au experienţa de a combina cu iscusinţă viteza cu luxul suprem. Aceste caracteristici sunt ingredientele principale ale noului Bentley Mulsanne Speed, care, după spusele britanicilor, oferă la bord cea mai rapidă şi luxoasă experienţă în condus.

Noul model se distinge prin patru culori unice - Spectre, Candy Red, Camel şi Marlin, noi jante forjate de 21 inch, grile întunecate şi blocuri optice faţă/spate cu fundal întunecat. Interiorul luxos este subliniat discret de inserţiile din fibră de carbon şi cusuturi în formă de diamant.

Dar cea mai importantă noutate vine de sub capotă. Performanţele propulsorului V8 Twin Turbo de 6,75 litri au fost crescute de la 512 CP şi 1.020 Nm la 537 CP şi 1.100 Nm!

Astfel noul Mulsanne Speed poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde şi atinge o viteză maximă de 305 km/h, ceea ce îl face cu 0,4 secunde şi 9 km/h mai rapid decât obişnuitul Mulsanne. În regim de croazieră, motorul poate funcţiona în patru cilindri, ceea ce îi creşte autonomia cu 13% sau 80 km.

Pentru o experienţă mai dinamică în condus, direcţia a fost reconfigurată, iar cutia de viteze automată în 8 trepte şi suspensia pneumatică au primit regimul „Sport”. Acum „aristocraţia britanică” pe patru roate poate vira extrem de precis.

Premiera noului Bentley Mulsanne Speed va avea loc la Paris, iar livrările sedanului de lux, care costa aproximativ 315 000 de euro, sunt preconizate pentru luna decembrie a acestui an.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter