Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un antreprenor chinez comandă cea mai mare flotă Rolls-Royce din istorie: 30 de exemplare Phantom!

17 Septembrie 2014 - 08:01
Ilie Toma
Un antreprenor chinez comandă cea mai mare flotă Rolls-Royce din istorie: 30 de exemplare Phantom!
Atunci când vine vorba de China, numerele mari sunt o regulă. Dar chiar şi pe fundalul cifrelor la scară largă încă mai există surprize. Stephen Hung – un antreprenor de succes din zona serviciilor de lux, tot el deţinător al viitorului cel mai luxos hotel din zona Macau, zonă specializată în jocuri de noroc – a comandat de curând cea mai mare flotă de Rolls-Royce-uri din istorie. Hotelul său, „Louis XIII”, va primi 30 de exemplare noi Phantom Extended Wheelbase.

Fiecare din cele 30 de exemplare a fost profund personalizat, fiecare detaliu primind aprobarea antreprenorului chinez. Două dintre exemplare vor avea un habitaclu dominat cu detalii din aur sau placate cu aur, devenind astfel cele mai luxoase şi mai scumpe exemplare Rolls-Royce produse vreodată.

Noua flotă Rolls-Royce va transporta clienţii luxosului hotel chiar din prima zi a inaugurării sale, planificate pentru prima jumătate a anului 2016. Cei de la Rolls-Royce i-au ajutat pe proiectanţii hotelului să conceapă spaţiile de parcare şi căile de acces acolo, pentru a se asigura că imensele Rolls-Royce-uri vor putea rula întotdeauna nestingherite pe acolo. Mai mult ca atât, britanicii de la Rolls-Royce vor antrena viitorii şoferi pentru maniere graţioase de condus, conforme cu statul exclusivist al maşinilor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter