Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Crossoverul chinez - noul Qoros 3 City SUV

21 Noiembrie 2014 - 12:00
Denis Godorozea
Crossoverul chinez - noul Qoros 3 City SUV
Brandul Qoros pare a fi cel mai excelent printre producătorii chinezi, care de obicei ne indignă cu calitate mediocră şi o mulţime de clone… Qoros, fiind condus de minţi europene, care au lucrat pentru Volkswagen Group, cu o calitate europeană şi o siguranţă de 5 stele, este şi cel mai original printre brandurile chinezeşti, cu un stil bine definit.

Acum, la modelele actuale Qoros 3 Sedan şi Qoros 3 Hatch se alătură noul crossover Qoros 3 City SUV, prezentat de curând la Salonul Auto de la Guangzhou.

Aspectul noului model este tras la indigo de pe conceptul Qoros 3 Cross Hybrid Concept, prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Geneva. În fine, noul Qoros 3 City SUV este doar un hatchback înălţat cu 67 mm şi înzestrat cu plastic nevopsit în zonele inferioare a caroseriei.

Sub capotă se ascunde un benzinar turbo de 1.6 litri care dezvoltă 156 CP şi 210 Nm. În combinaţie cu cutia de viteze manuală în 6 trepte, acesta accelerează până la prima sută de kilometri în 10,1 secunde şi consumă 6,8 l/100 km, în timp ce versiunea cu transmisia robotizată cu dublu ambreiaj QorosTroniq de provenienţă Getrag la fel în 6 trepte, este ceva mai lentă şi mai lacomă - 10,8 secunde şi 6,9 l/100 km. Viteza maximă constituie 205 şi respectiv 208 km/h.

Mai târziu gama de modele Qoros va fi suplinită şi cu un break, astfel brandul chinez va avea o gama de modele foarte atrăgătoare! Voi ce părere aveţi?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter