McLaren Sports Series – în 2015 vine rivalul lui Porsche 911!
7 Noiembrie 2014, 17:04
Chiar dacă este considerat un producător de supercar-uri, compania McLaren Automotive s-a angajat să scoată câte-un nou model în fiecare an. Anul 2015 va fi marcat prin apariţia celui mai accesibil, dacă ne putem aşa exprima, McLaren care va păşi în nişa
sportcar-urilor, unde domină Porsche 911. Noul sportcar cu nume de cod „P13”, care se va situa cu o treaptă mai jos faţă de modelul 650S (pe imagine), va fi numit banal – Sports Series. Se putea de inventat ceva mai
interesant, nu? Măcar o abreviere „SS”… Sau poate noua „Serie Sportivă” va fi la fel de diversificată precum gama Porsche 911, de aceea îşi are în denumire cuvântul „Series”?
Britanicii ne destăinue, că noul model va avea parte de tehnologii inspirate din Formula 1, la fel ca şi fraţii săi mai mari 650S şi P1, iar la baza acestuia va sta o monococă din fibră de carbon şi un propulsor V8 poziţionat central.
Cel mai probabil aceste ingrediente cu mici schimbări vor fi preluate de pe actualul 650S. Dar până la premiera propriu zisă, cei de la McLaren ne vor inunda cu diferite teasing-uri în cadrul companiei de lansare „Black Swan”
(Lebăda Neagră). Un prim filmuleţ din aceasta îl puteţi urmări mai jos.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,399
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!