Premieră: Bentley Continental GT facelift
17 Februarie 2015, 17:40
Actuala generaţie Bentley Continental GT se produce doar de 4 ani, dar acest răstimp nu a reuşit să ştirbească aspectul acestui model. Totuşi, britanicii au hotărât că a venit timpul unui facelift de mijloc de carieră, care va fi prezentat la începutul lui
martie la Salonul Auto de la Geneva. Fiecare membru din familia Continental GT a primit o bară de protecţie nouă, cu o priză imensă de aer, în care s-a înscris perfect această mustaţă de gentleman!
Pe lângă „mustaţă”, noile Continental GT facelift au primit câte-o literă „B” pe aripile faţă, care are şi rol de priză de
aer. Odată cu facelift-ul, modelele Continental GT au fost înzestrate cu jante noi de 20 şi 21 de inch şi cu trei nuanţe noi pentru caroserie: Marlin (albastru), Camel (auriu) şi Jetstream (albastru deschis).
Versiunea Continental GT V8 S a primit şi un nou difuzor de aer, iar toate elementele aerodinamice ale acesteia, au fost împrumutate şi de modelele de top GT Speed şi GT Speed Convertible.
La interior au apărut noi combinaţii de tapiţerii şi inserţii, un volan restilizat cu padele mai comode din metal şi ceasuri de bord retuşate. De acum înainte, toate luminiţile din interior sunt
înlocuite cu LED-uri. Pentru o conectivitate modernă, Continental GT facelift poate dispune şi de un WiFi hot spot, la care se vor putea conecta mai multe gadgeturi.
Propulsorul W12 de 6 litri a modelului Bentley Continental GT a primit mai multă putere, mai mult cuplu şi a devenit mai eficient. Acum acesta dezvoltă 590 CP şi 720 Nm, sau cu 15 CP şi 20 Nm mai mult decât versiunea de până la facelift, în timp ce consumul de combustibil a scăzut cu 5% la 14,1 l/100 km.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,365
GALERIE FOTO (26 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!