Premieră: noul Porsche Cayman GT4
4 Februarie 2015, 07:31
Porsche lansează primul GT în familia modelului său entry-level – Cayman. Noul Porsche Cayman GT4 vine cu întreaga sa esenţă reconfigurată pentru un dinamism de vârf, păstrându-şi în acelaşi timp versatilitatea şi utilitatea cotidiană.
Motorul, şasiul, frânele şi componentele aerodinamice – toate au fost modificate pentru a crea un GT desăvârşit, folosindu-se şi componente preluate de la 911 GT3, iar în rezultat noul Porsche Cayman GT4 reuşeşte să înscrie performanţe admirabile: doar 7 minute
şi 40 de secunde pe circuitul nordic al
Nurburgring-ului. Suspensia este
coborâtă cu 30 mm, iar frânele sunt
generos dimensionate, ele fiind
principalul component preluat de pe
911 GT3.
Propulsia noului GT4 este asigurată de un motor boxer de 3.8 litri, preluat de pe 911 Carrera S şi adaptat pentru a livra 385 CP. Un deliciu pentru fanii puritani ai mărcii Porsche e faptul că motorul va putea fi cuplat doar cu o transmisie manuală pe noul Cayman GT4, o transmisie cu 6 trepte. Noua maşinărie
germană poate prinde prima sută în doar 4.4 secunde, iar viteza de top ajunge la 295 km/h!

Viitorii proprietari vor fi desfătaţi cu un habitaclu care emană conexiunea dintre practicismul cotidian, spiritul sportiv fără artificii şi calitatea impecabilă Porsche.
Tapiţeria interiorului este realizată din combinaţie de piele şi Alcantara, iar scaunele sportive oferă un suport lateral excelent chiar şi în condiţiile unui circuit sportiv. Volanul promite o conexiune cu roţile de o informativitate nemaivăzută, în ton cu acest spirit puritan despre care vorbeam mai sus.
Noul Porsche Cayman GT4 va debuta la salonul auto de la Geneva. Au fost anunţate şi preţurile noului model pentru Germania – acesta va costa 85,779 euro cu tot cu taxe în patria sa.
PiataAuto.mdIlie Toma
2
2,642
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (1)
Cyber
Briceni, Moldova
la 5 Februarie 2015 - 13:30
Nu stiu voi, dar eu nu am cuvinte. Un mare Bravo Porsche GT4!

Ce forme.. Ah...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!