BBC ar putea da pe post ultimele episoade Top Gear din sezonul 22!
18 Martie 2015, 10:35
După ce BBC a anulat emisiunea Top Gear din duminica trecută, în urma suspendării lui Jeremy Clarkson, pentru că ar fi lovit producătorul Oisin Tymon, numindu-l „”cocoş” lenos irlandez!”, care ar fi întârziat cu mâncarea pentru Jeremy după o zi lungă de filmări, pierderile pentru BBC au fost de-a dreptul colosale! În locul emisiunii Top Gear a fost rulată istoria aviaţiei regale, ceea ce a redus numărul de telespectatori de la 5,3 la 1,3 milioane, iar pierderile estimate au ajuns la 3 milioane de lire sterline!
Şi aceştia au fost doar spectatori din Marea Britanie! În întreaga lume mult mai mulţi telespectatori au ratat emisiunea…

Ultimele noutăţi în jurul acestui scandal de proporţii, aduc zvonuri, precum
BBC vrea să dea pe post ultimele trei episoade din sezonul 22! Dar este prea devreme să ne bucurăm, pentru că informaţia nu este 100% sigură, iar cei trei prezentatori, Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond, cel mai probabil nu vor apărea în filmările de studiou, deci BBC ar putea arăta doar imaginile filmate anterior, fără a suplini emisiunea cu imaginile din studiou.
Se mai vehiculează zvonurile cum Clarkson ar putea să treacă la un post rival de televiziune, pentru aşi continua cariera, dar unii din şefii BBC nu doresc să-l piardă pe Jeremy, stând zid după el. Clarkson nu a dat declaraţii asupra cazului, dar într-un recent articol din revista britanică The Sun, acesta s-a comparat cu un dinozaur aproape dispărut, care nu are loc în această lume şi care trebuie să-şi ia rămas bun şi să meargă înainte, iar în curând nimeni nici nu îşi va aminti de acest dinozaur… Această metaforă aspră ar părea să ne spună, că Jeremy Clarkson într-adevăr vrea să „părăsească scena”, dar până nimic nu va fi oficial, nu putem spune cu siguranţă.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
1,756
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!