Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GENEVA 2015 LIVE: Germanii prezintă noile Mercedes-Maybach într-un mod foarte original

4 Martie 2015 - 00:25
Ilie Toma
GENEVA 2015 LIVE: Germanii prezintă noile Mercedes-Maybach într-un mod foarte original
Imaginaţi-vă rutina unei conferinţe de presă în care e prezentat un nou automobil. Vorbe frumoase, declaraţii pompoase despre planuri măreţe şi bum!, uite şi maşina! Nu aşa s-a petrecut, însă, dezvăluirea noilor Mercedes-Maybach în versiune cu ampatament „normal” şi Pullman la Geneva.

Şeful Daimler, Dieter Zetsche, ne-a spus doar câteva cuvinte despre noile creaţii de lux absolut. Printre ele, faptul că noul Mercedes-Maybach Pullman este cel mai silenţios automobil din lume pentru pasagerii spate!

Apoi germanii şi-au amintit şi de câteva personalităţi marcante din istoria omenirii, care au deţinut câte un Maybach. Printre ele şi John Lennon din Beatles. Iar Lennon a găsit o uzanţă remarcabilă a spaţiului suplimentar disponibil pe exemplarul său: acesta a dispus scoaterea frigiderului şi montarea unui sistem audio Hi-Fi dintre cele mai fine în spate, pentru a putea asculta muzica la cea mai înaltă fidelitate acustică. Vreţi să simţiţi mai bine modul în care ar putea suna o muzică la bordul celui mai silenţios automobil din lume? E ca şi cum am asculta-o live! Spre exemplu, muzica celor de la Beatles! Iar în acel moment pe scenă a ieşit o trupă din Liverpool, pe nume The Cavern Beatles, care a adus o interpretare excelentă a melodiei „Can’t buy me love”. Într-atât de calitative şi plenare sunt lucrurile de la bordul noilor creaţii Maybach!

O unică remarcă! Lampa aia idioată de pe mijlocul părţilor laterale ale versiunii Pullman pare într-atât de rudimentară, de parcă ar fi luată de pe vreun camion rusesc de acum 30 de ani… Cine a avut inspiraţia s-o monteze acolo, aşa încercuită de cauciuc?...

Voi ce părere aveţi? Vă plac noile modele Mercedes-Maybach?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (21 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter