Toyota este cel mai valoros brand auto din lume!
28 Mai 2015, 16:09
Conform studiului „BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands 2015” (Top 100 celor mai valoroase branduri globale din 2015) realizat de către cei de la BrandZ care include opinia a peste 2.000.000 de consumatori din 30 de ţări ale lumii, Toyota ocupă locul întâi ca cel mai valoros brand auto din lume (locul 30 în cadrul Top 100 a tuturor brandurilor, pe primul loc fiind Apple cu o valoare de 247 miliarde de dolari)!
Având o valoare de 28.9 miliarde de dolari, brandul nipon surclasează brandurile germane precum BMW şi Mercedes-Benz, valoare cărora constituie 26.3 miliarde şi, respectiv, 21.7 miliarde de dolari.

Cei de la BrandZ menţionează că tehnologiile moderne au sporit eficienţa şi impactul ecologic al automobilelor, dar unificarea platformelor ştearge individualitatea modelelor, mai mult
decât atât urbanizarea continuă diminuează cerinţa, iar tinerii nu mai sunt la fel de interesaţi în deţinerea unui automobil. Un lucru este cert - producătorii auto ar trebui să-şi regândească strategiile! Vor porni astfel de încercări o eră a transporturilor individuale sau producătorii auto vor continua să ne „împingă” automobilele clasice?
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
3
3,014
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!