Camionul Volvo FH este condus pe două roţi! (Video)
11 Iunie 2015, 11:41
Cei de la Volvo Trucks continuă să ne impresioneze cu camioanele sale care sunt puse la încercări impresionante în diferite spoturi publicitare. În cadrul seriei televizate “Reality Road” în care participă interpreta Mapei, cei de la Volvo Trucks au pus la încercare camionul Volvo FH, cu care Mapei se deplasează în călătoria sa. Trucul mersului pe două roţi a automobilelor este unul foarte intrigant, dar şi uşor de executat pentru cascadori, dar să pui un camion mare pe două roţi, trebuie să ai mult curaj şi perseverenţă!
Pentru a realiza trucul a fost construită o rampă cu o lungime de 12.5 metri, înălţime de 1.40 metri şi o înclinare de 30 de grade, pentru ca într-un final camionul să se încline la un unghi de 45 de grade.
Pentru cascadorul Walter Melis, care este un maestru în conducerea maşinilor pe două roţi, acest truc a fost greu de executat, dar până la urmă ia reuşit – camionul s-a mişcat câteva zeci de metri doar pe două roţi!
Acest truc a fost realizat nu numai pentru utilizarea imaginilor în viitorul video clip al lui Mapei, dar şi pentru a demonstra conectivitatea cu camionul, pentru ai verifica starea tehnică în regim real.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,042
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!