Novitec adaugă agresivitate diabolică pentru Lamborghini Huracan (Video)
15 Iulie 2015, 12:13
Divizia atelierului german Novitec Group care se specializează pe modelele Lamborghini, Novitec Torado, a prezentat cel mai recent program de tuning pentru noul taur din Sant’Agata-Bolognese.
Chiar dacă până acum Lamborghini Huracan LP610-4 părea mai puţin agresiv decât modelul Aventador LP700-4, odată trecut pe la tunerul german acesta are un aspect de
parca s-ar fi întors din Iad!
Agresivitatea şi brutalitatea pe care
a căpătat-o se datorează kitului aerodinamic realizat integral din
fibră de carbon. Acesta cuprinde elementele agresive de pe bara
de protecţie faţă, pragurile laterale, eleronul spate şi difuzorul spate.
Mai mult decât atât, cei de la Novitec Torado propun un nou capac frontal al portbagajului străpuns de prize de aer care poate fi lăsat cu fibra de carbon dezgolită sau vopsit în culoarea maşinii, de asemenea sunt disponibile corpurile pentru oglinzile retrovizoare şi un nou capac al motorului.
Tabloul este condimentat de jantele NL1 de 20 de inch cu cauciucuri Pirelli P-Zero 245/30 ZR20 pe puntea faţă şi de 21 de inch cu aceleaşi cauciucuri
de performanţă doar în dimensiunea 325/25 ZR21. Odată cu instalarea jantelor, sunt instalate şi distanţierele de 11 mm care măresc ecartamentele cu câte 22 mm.
Substratul tehnic primeşte câteva sisteme de evacuare la alegere, inclusiv una ultra uşoară realizată din inconel, cu clapete sau fără şi o suspensie reglabilă de tip coilover de la KW care coboară garda la sol cu 35 mm, dar poate ridica partea frontală cu ajutorul unui sistem hidraulic pentru a trece peste denivelări. Nu se indică exact cu cât este ridicată puterea propulsorului aspirat V10 de 5.2 litri de la cei 610 CP standard, dar tunerul german ne afirmă că „diavolul” respiră mult mai bine.
Interiorul acestui exemplar a fost
tapiţat cu piele neagră şi Alcantara,
dar clienţii vor putea comanda
orice nuanţă şi-ar dori.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,212
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!