Jaguar F-PACE primeşte prima ediţie limitată
21 Septembrie 2015, 17:33
Fiind prezentat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt, primul SUV Jaguar, modelul F-PACE, a reuşit deja să se facă şi cu prima ediţie limitată, numită F-PACE First Edition! Aceasta este foarte aproape de conceptul C-X17, fiind şi în cea mai bogată
dotare posibilă.
Doar 2,000 de exemplare vor fi produse, fiecare deosebindu-se prin culoarea „Caesium Blue” în care a fost vopsit conceptul, jantele de 22 de inch vopsite într-un gri închis, pachetul aerodinamic preluat de pe versiunea F-PACE S, blocuri optice full-LED, un interior unic căptuşit în piele şi înzestrat cu inserţii lucioase de culoare neagră, în timp ce scaunele sport vor primi inserţii din material textil British Houndstooth.
La interior se va regăsi şi sistemul multimedia InControl Touch Pro, iar suspensia va fi una adaptivă Adaptive Dynamics. Sub capota lui Jaguar F-PACE First Edition se va regăsi cel
mai performant diesel din gamă, V6-le de 3.0 litri (300 CP) care se va alia cu transmisia automată în 8 trepte şi tracţiunea integrală. Costul „primei ediţii” va fi de 65,275 litre sterline.
Noul Jaguar F-PACE va fi produs la uzina britanică din Solihull, în timp ce vânzările vor începe în primăvara anului 2016.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,352
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!