Nissan LEAF şi-a extins autonomia la 250 km!
10 Septembrie 2015, 15:44
Modelul Nissan LEAF este cel mai vândut vehicul electric şi un adevărat pioner al mobilităţii electrice. Pentru anul 2016 acesta vine cu veşti bune pentru fanii săi – un nou pachet de baterii litiu-ion cu o capacitate crescută de la 24 la 30 kWh care oferă o autonomie de până la 250 km – cea mai mare autonomie din segment!
Autonomia sporită cu 26% are doar un singur neajuns – greutatea pachetului de baterii care a rămas de aceleaşi dimensiuni a crescut cu 21 de kilograme.
Noua baterie va fi oferită cu o garanţie de 8 ani sau 160,000 km de la dotarea medie în sus, dotările de bază fiind echipate cu versiunea veche de
24 kWh. Se pare că cei de la Nissan merg pe calea celor de la Tesla Motors, oferind pachete de baterii cu capacităţi diferite.
Pe lângă bateria de 30 kWh, Nissan LEAF a primit şi noua culoare „Bronze” pentru exterior şi un nou sistem multimedia NissanConnect EV care include display de 7 inch cu imagine mai clară, un sistem de navigaţie revizuit, radio digital, dar şi un control
mai bun al sistemelor electromobilului la distanţă.

Informaţii utile:
Test-Drive Nissan LEAF în Moldova
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,557
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!