Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz prezintă conceptul autonom Vision Tokyo (Video)

28 Octombrie 2015 - 12:33
Denis Godorozea
Mercedes-Benz prezintă conceptul autonom Vision Tokyo (Video)
La Salonul Auto de la Tokyo Mercedes-Benz a dezvăluit noul concept numit Vision Tokyo.

Conceptul futurist reprezintă un monovolum dinamic cu proporţii radicale şi iluminare a tuturor elementelor caroseriei începând cu calandrul şi finisând cu jantele imense de 26 de inch. Designul exteriorului este similar cu cel al conceptului F 015 Luxury in Motion.

Accesul la interiorul conceptului Mercedes-Benz Vision Tokyo este realizat doar printr-o portieră imensă pe partea stângă care se deschide în sus.

Cei cinci ocupanţi nimeresc într-un living-room cu o canapea ovoidală amplasată pe toată dimensiunea interiorului.

De jur împrejur sunt instalate displey-uri, în timp ce pe centru apar holograme tridimensionale cu ajutorul cărora se pot accesa diferite funcţii, dar şi verifica mesajele, e-mail-ul, vremea, muzica ş.a.m.d.

O adevărată limuzină unde se poate de relaxat cu prietenii!

Fiind un concept autonom cu diferiţi senzori şi cameră de 360 de grade, locul conducătorului trece pe planul doi. Fiind un concept autonom cu diferiţi senzori şi cameră de 360 de grade, locul conducătorului trece pe planul doi. Totuşi, la dorinţă, din bord poate ieşi volanul, iar scaunul poate fi adaptat pentru a lua locul după volan.

Conceptul dispune de un sistem hibrid electric F-CELL PLUG-IN HYBRID care combină sistemul cu celule de combustibil alimentate de hidrogen oferind o autonomie de 790 km, dar şi un sistem pur electric bateriile căruia sunt reîncărcate prin inducţie şi oferă o autonomie suplimentară de 190 km pentru un total de 980 km.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (19 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter