Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volkswagen va rechema 8.5 milioane de automobile în Europa

16 Octombrie 2015 - 12:30
Denis Godorozea
Volkswagen va rechema 8.5 milioane de automobile în Europa
Din cele 11 milioane de automobile al grupului Volkswagen afectate de sistemul de „trişare al emisiilor”, 8.5 milioane de vehicule se află pe teritoriul Europei. Cei de la Volkswagen au convenit cu Autoritatea Federală de Transport Rutier din Germania (KBA) să recheme cele 8.5 milioane de vehicule dotate cu propulsoarele diesel EA 189, 2.4 milioane dintre care se află pe teritoriul Germaniei.

Reamintim că sunt afectate automobilele dotate cu diesel-urile Euro 5 1.2 TDI, 1.6 TDI şi 2.0 TDI, al brandurilor Volkswagen, Audi, Seat şi Skoda. Conform celor de la Volkswagen, fiecare posesor în parte va fi anunţat de către distribuitorii oficiali ai fiecărei ţări, în timp ce acţiunea rechemărilor propriu-zisă va începe în ianuarie 2016.

Până atunci, germanii elaborează diferite metode de a modifica maşinile afectate, în dependenţă de tipul motorului şi anul de producţie. Anterior se anunţa, că costurile modificărilor ar putea ajunge la 10,000 euro per vehicul, iar unele dintre ele vor fi schimbate integral.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter