BMW Seria 4 transformată de ruşi în Bilenkin Classic Cars – Vintage!
10 Noiembrie 2015, 13:29
Cu mai mulţi ani în urmă atelierele ruseşti transformau modelele BMW în Volga GAZ 21 Coupe, astfel creând o interpretare clasică cu substrat tehnic modern. Această idee îi lipsea pe iubitorii maşinilor clasice de problemele legate de întreţinerea lor,
oferind un confort şi performanţele unui automobil modern.

Ideea genială a preluat-o Chiril Bilenkin, care împreună cu atelierul rus Cardi care recent a sărbătorit 20 de
ani de la lansarea primului său show-car Body, au întruchipat-o în modelul Vintage. Bilenkin Classic Cars – Vintage va fi prezentat la Salonul Auto de la Dubai în două interpretări diferite, fiecare din ele fiind bazată pe BMW Seria 4 Coupe!
Exteriorul modelului Vintage este inspirat din automobilele anilor ’60 ai secolului trecut, dar mai cu seamă din coupe-ul Volvo P1800, de la care a fost preluat designul părţii frontale şi
laterale, cu linia caracteristică care urcă brusc în sus în regiunea dintre geamul lateral faţă şi cel spate. Elementele cromate, caroseria bicoloră şi linia albă de pe cauciucuri sporesc imaginea clasică al modelului.
Interiorul este o adevărată operă de artă şi o „doină” modelelor clasice. Toate elementele moderne au fost ascunse cu o iscusinţă nemaivăzută, iar elementele clasice te uimesc prin calitatea execuţiei.
Pentru un şoc şi mai mare, ruşii au utilizat pielea, lemnul de calitate, lâna, materiale exotice pentru scaune, pietre şi metale preţioase şi cristalul pentru levier inserţii şi mânerele uşilor!
Având în vedere evacuările
duble, tindem să credem că Bilenkin Classic Cars – Vintage este bazat pe
pe versiunea 435i, dotată cu propulsorul în 6 cilindri în linie de 3.0 litri twin-turbo pe benzină care dezvoltă 306 CP şi 400 Nm. Exemplarul de culoarea neagră probabil este bazat pe versiunea diesel, având doar o finală de evacuare, bară de protecţie cu o singură priză de aer pe mijloc şi turometrul cu o gradare caracteristică diesel-urilor.
Bilenkin Classic Cars – Vintage va fi produs într-o serie limitată, iar toate exemplarele produse nu se vor asemăna unul cu altul, oferind clienţilor un spectru enorm de individualizare. Ce părere aveţi despre opera ruşilor?!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
3,126
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!