BMW i8 a primit un tuning extrem de la Energy Motor Sport
15 Decembrie 2015, 13:09
Deşi are un look futurist, BMW i8 nu dispune de idei prea ţipătoare sau elemente care să-i exprime performanţele. Aspectul lui i8 este unul laconic şi foarte progresist. Probabil acest lucru nu i-a plăcut tunerului nipon Energy Motor Sport care a dorit
să transforme un BMW i8 în „maşina timpului”! Asocierile sunt prea evidente cu legendarul DeLorean DMC12 din trilogia „Back to the Future”!
În primul rând, kit-ul aerodinamic agresiv a celor de la EVO cu bare de protecţie modificate, evazările aripilor şi un spoiler imens spate format din două piese, aduce aminte de toate elementele caraghioase prezente pe DeLorean-ul creat de Doc Brown.
O altă asociere vine de la pelicula cromată cu care a fost acoperit proiectul BMW i8 “CYBER EDITION”. Aceasta este similară după nuanţă şi structură cu panourile din inox de care dispunea DeLorean.
A treia similaritate este una înnăscută – uşile care se deschid în sus!
Tabloul este completat de jantele forjate de 21 de inch BBS, realizate în exclusivitate pentru cei de la Energy Motor Sport. Pe plan tehnic totul a rămas la fel cu excepţia suspensiei care a fost coborâtă.
Un astfel de exemplar ar merita să apară în remake-ul „Back to the Future”!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,025
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!