Ferrari FF s-a transformat în noul GTC4 Lusso!
9 Februarie 2016, 09:29
În urma facelift-ului, modelul Ferrari FF a primit şi o nouă denumire - GTC4 Lusso. Denumire vine de la aşa modele precum 330GTC, 330GT şi Berlinetta Lusso, care erau coupe-uri din categoria GT cu 4 locuri, cifra 4 în denumirea noului model indicând numărul de locuri.
Totuşi, este un facelift foarte consistent care pe lângă denumire a atins toate panourile caroseriei, neschimbate fiind doar geamurile laterale şi parbrizul. Partea frontala a primit o faţă mai agresivă şi vizual mai lată datorită noii grile şi noilor blocuri optice.
Pe lateral observăm inciziile aripilor care duc aminte de un rechin şi noile jante de 20 de inch. Posteriorul vine acum cu un spoiler şi blocuri optice
dublate, iar acoperişul coboară mai lin şi poate avea sticlă panoramică. Toate aceste modificări au îmbunătăţit aerodinamica modelului.
Interiorul a fost complet redesenat, primind un bord în stilul lui Ferrari LaFerrari, dar şi un sistem multimedia cu un display imens de 10.25 de inch. Pe noul Ferrari GTC4 Lusso debutează versiunea evoluţionată al cockpit-ului dublu, unde pasagerul din faţă primeşte un display pe care sunt indicate informaţiile precum viteza, turaţiile, treapta curentă şi forţele laterale.
Substratul tehnic a primit şi el modificări. Propulsorul V12 aspirat natural de 6.2 litri dezvoltă acum 680 CP (+29 CP) la 8,000 rpm şi 697 Nm (+14 Nm) la 5,750 rpm, ceea ce-i permite noului GTC4 Lusso să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.4 secunde (-0.3 sec.) şi să atingă viteza maximă de 335 km/h.
Sistemul de tracţiune integrală a fost îmbunătăţit, iar datorită noului sistem 4RM-S roţile spate acum pot întoarce şi ele - la viteze mici în direcţia opusă celor faţă, iar la viteze mari în aceeaşi direcţie cu cele din faţă.

Premiera noului Ferrari GTC4 Lusso va avea loc la începutul lui martie la Salonul Auto de la Geneva.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,059
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!