Iată cum a fost creată pelicula „The Fast and The Furious”! (Video)
2 Februarie 2016, 14:47
Mai mulţi dintre noi au devenit fani auto înrăiţi datorită peliculei „The Fast and The Furious”. Numai nu spuneţi că nu aţi privit-o, căci nu vă cred! Deşi au existat anterior pelicule în care automobilele jucau un rol important, anume „The Fast and The Furious” a devenit cu adevărat cunoscută în lumea întreagă şi până acum trezeşte sentimente de nostalgie. Vă imaginaţi, au trecut tocmai 15 ani de la lansarea acesteia!

Recent pe internet a apărut un filmuleţ
de 22 de minute, unde ne sunt
dezvăluite mai multe secrete de după culisele legendarei pelicule „The Fast and The Furious”. Aţi ştiut că iniţial aceasta purta denumirea „Redline”?! Mai mult decât atât, pentru filmări au fost inventate diferite vehicule pentru execuţia trucurilor realiste, cu eroii principali în interiorul automobilului, fără ca aceştia să fie în pericol. Spre exemplu, filmările renumitei evadări de la poliţie, al lui Brian O’Conner (jucat de regretatul Paul Walker) şi Dominic Toretto (Vin Diesel), au fost efectuate
cu ajutorul unui camion special în spatele căruia a fost instalată caroseria automobilului (Mitsubishi Eclipse) în care se aflau actorii! Un alt moment important a atins automobilele eroilor care au fost create în câte 5-6 exemplare pentru diferite trucuri!

Pe lângă filmuleţul adăugat recent,
vă prezentăm şi unul apărut mai demult, care suplineşte golurile, dezvăluind alte secrete! Ambele merită vizionate!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,029
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!