Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GENEVA 2016 LIVE: Întâmpinaţi-l pe SEAT Ateca, primul SUV al mărcii spaniole!

1 Martie 2016 - 11:06
Denis Godorozea
GENEVA 2016 LIVE: Întâmpinaţi-l pe SEAT Ateca, primul SUV al mărcii spaniole!
Cei de la SEAT au dezvăluit în premieră la Salonul Auto de la Geneva primul său SUV din istorie – noul Ateca. Noul SEAT Ateca se caracterizează printr-un design inspirat din modelul LEON, dar livrat la un pachet practic și mai spațios, chiar decât concurenții direcți, precum este Nissan Qashqai, deși acel din urmă este cu un centimetru mai lung.

Pe lângă interiorul practic, Ateca are și un portbagaj mare al cărui volum este de 510 litri pentru versiunile cu tracțiune față și 485 litri pentru versiunile cu tracțiune integrală. Şi deoarece apariţia primul SUV în gamă presupune şi existenţa unui sistem de tracţiune integrală, iar în timpurile noastre sistemelor de tracţiune integrală le şade bine cu nişte nume proprii, fiecare asociat unei mărci, cei de la SEAT au trebuit să inventeze un nume pentru sistemul lor 4x4. Acesta a fost botezat 4DRIVE - un nume destul de simplu şi inspirat, de altfel.

Gama motorizărilor pentru noul SEAT Ateca cuprinde două unităţi diesel 1.6 TDI (115 CP) şi 2.0 TDI (150 sau 190 CP) și două propulsoare pe benzină – 1.0 TSI (115 CP) şi 1.4 TSI (150 CP).

Sperăm că noul distribuitor SEAT autohton va aduce și în Moldova noua Ateca, care poate avea succes pe piața noastră! Ce spuneți?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (11 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter