GENEVA 2016 LIVE: Skoda Vision S, viitorul SUV mare al mărcii cehe! Arată spectaculos pe viu!
1 Martie 2016, 10:37
Al doilea SUV din gama Skoda va fi unul mare, cu un interior spațios care va putea lua șapte persoane la bord. Viitorul SUV de producție cu 7 locuri ne este prefațat de Skoda Vision S Concept care a fost dezvăluit în premieră la Geneva. Vision S are un aspect foarte modern și stilat,
accentuat de idei noi pe care le vom vedea pe viitoarele modele Skoda, precum este calandrul tridimensional, în timp ce SUV-urile producătorului ceh, vor fi caracterizate de blocurile duble „supraetajate”.

Modelul ăsta va fi o lovitură de graţie pe multe pieţe ale lumii, inclusiv şi pe
cea din Moldova. Vision S este fără cinci minute un model de serie, aducând o evoluţie extraordinară a designului Skoda, care părea să fi intrat pe o linie prea germanică la un moment dat, o evoluţie în direcţia liniilor agresive, ce conturează o personalitate foarte reuşită pentru un SUV.
Skoda Vision S e un SUV care va arăta impunător şi masculin pe stradă, un SUV care va fi dorit mai ales pentru designul său, şi zicem asta pentru că suntem aproape convinşi că modelul
de serie va păstra cel puţin 90-95 la sută din designul exterior. Dacă la acest aspect extrem de reuşit se vor adăuga tradiţionalul raport excelent de preţ la calitate a celor de la Skoda şi o selecţie bună de combinaţii de motoare, cutii de viteze şi sistem de tracţiune integrală, atunci noului SUV mare Skoda i se poate ursi un succes imens chiar din faşă.
Şi interiorul arată extrem de neobişnuit, aici însă fiind vorba de forme ceva mai depărtate de un eventual model de serie. Planşa de bord este separată în două zone simetrice pentru cel de la volan şi pasagerul de alături, ambele burduşit cu tehnologii şi interfaţă de interacţiune cu acestea. Spaţiu interior se arată a fi din start foarte generos, aşa că modele actuale de pe piaţă din acelaşi segment au cu siguranţă motive de îngrijorare!
Fiind construit pe platforma MQB, SUV-ului ceh are 4.70 metri în lungime, un ampatament de 2.79 metri, în timp ce lăţimea şi înălţimea au 1.91 metri şi, respectiv, 1.68 metri.

Noul concept Skoda Vision S este propulsat de un sistem hibrid ce combină benzinarul 1.4 TSI (156 CP şi 250 Nm), un motor electric (54 CP şi 220 Nm) integrat în transmisia DSG
cu 6 rapoarte şi un al doilea motor electric (115 CP şi 270 Nm) care gestionează puntea spate. Puterea cumulată al sistemului hibrid constituie 225 CP. Pachetul de baterii litiu-ion de 12.4 kWh instalat în faţa axului spate oferă o autonomie pur electrică de 50 km. În regimul hibrid conceptul accelerează de la 0 la 100 km/h în 7.4 secunde, atinge o viteză maximă de
200 km/h şi poate parcurge 1,000 de kilometri. Cu bateriile încărcate la 100%, conceptul consumă doar 1.9 litri de combustibil pentru prima sută de kilometri în timp ce emisiile de CO2 constituie doar 45 g/km.

Ardem de nerăbdare să vedem
SUV-ul de producție!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
0
5,153
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!