BMW Seria 3 Touring a primit un tratament de tuning
21 Aprilie 2016, 10:13
Redacția PiataAuto.md a avut ocazia să testeze un BMW Seria 3 Touring modificat de către cei de la AC Schnitzer. Break-ul bavarez a impresionat prin calitățile dinamice,
dar nu și prin calitatea executării tuning-ului vizual. Acest lucru nu se poate spune și despre bijuteria celor de la Tuningsuche.
Se pare că specialiștii atelierului german au lucrat mult mai bine asupra acestui proiect, deși nu sunt la fel de cunoscuți precum este AC Schnitzer.
La exterior acest BMW 328i Touring arată nemaipomenit de bine! Cei de la Tuningsuche l-au dotat cu elemente aerodinamice pe perimetrul caroseriei, inclusiv cu un difuzor spate
M Performance, toate fiind accentuate cu culoarea albastră, în timp ce caroseria a primit o combinație dintre auriu și negru pe care au executato din peliculă specialiștii de la Putscher Car Wrapping.
Cel mai interesant element al exteriorului sunt logourile și corpurile oglinzilor retrovizoare căptușite în Alcantara cusută cu ață contrastantă! Foarte original!
Propulsorul de 2.0 litri turbo a primit o resoftare al blocului de control și un nou sistem de evacuare cu finale
duble cee ace a sporit puterea la 316 CP (+71 CP) și cuplul maxim la 596 Nm (122 Nm)!
Pentru a accentua caracterul dinamic și pentru îmbunătățirea manevrabilității break-ul a primit o suspensie sport ajustabilă KW care a coborât garda la sol și un set de jante BBS CI-R de 20 de inch încălțate în cauciucuri de performanță ContiSportContact.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,304
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!