Ediţia specială Range Rover Evoque Ember Edition aduce noi tehnologii în gama Evoque
20 Aprilie 2016, 09:19
Apărut în 2011, modelul Range Rover Evoque a depăşit orice prognoze optimiste privind vânzările, fiind vândut în peste 520,000 de unităţi şi primind 182 de premii internaţionale. Pentru a celebra succesul SUV-ului cei de la Land Rover au lansat ediţia specială Evoque Ember Edition creată pe baza versiunii HSE Dynamic care se deosebeşte printr-un aspect agresiv, accentuat de culoarea neagră Santorini Black combinată cu elementele vopsite în culoarea roşie Firenze Red, printre care partea de mijloc a barelor de protecţie, acoperişul şi spoilerul spate.
Tabloul exteriorului este condimentat şi de pachetul Black Pack care include calandrul, inscripţiile şi jantele de 20 de inch de culoare neagră, dar şi blocurile optice faţă/spate întunecate.
La interior Evoque Ember vine
cu scaune căptuşite în piele Ebony Black şi accentuate de cusăturile contrastante de culoare roşie Pimento Red. Interiorul este finisat de lumina roşie ambientală şi de noul sistem multimedia InControl Touch Pro care vine cu un display de 10.2 inch cu o
rezoluţie de 1280x542 (21:9), o funcţionalitate similară cu o tabletă, hărţi 3D pentru sistemul de navigaţie, dar şi o mulţime de aplicaţii care pot fi personalizate.
Odată cu noul sistem multimedia care va fi standard pe dotările HSE Dynamic, HSE Dynamic Lux şi Autobiography, în gama Evoque este introdusă şi noua generaţie Innovative All Terrain Technology care datorită funcţiei “Low Traction Launch” va ajuta la pornirea de pe loc pe suprafeţe extrem de lunecoase, prevenind deraparea roţilor.
Noul Range Rover Evoque Ember Edition va fi disponibil doar pe perioada a trei luni de vară la un preţ de 47,200 de lire sterline în Marea Britanie. Livrările vor demara în septembrie
anul curent.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
1,948
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!