Noul Ford GT poate fi comandat!
14 Aprilie 2016, 10:43
Pentru a celebra 50 de ani de la prima victorie în cursă de 24 de ore de la Le Mans, pe care a obţinut-o Ford GT40 în 1966, făcând praf din Ferrari, producătorul american revine cu un nou Ford GT care va participa în legendara cursă de anduranţă.
Doar 500 de clienţi fericiţi vor avea posibilitate să procure un Ford GT de stradă în primii doi ani de producţie (vor fi produse câte 250 de exemplare pe an), iar cei de la Ford au şi dat startul comenzilor lansând şi un site dedicat modelului cu un configurator inclus. Livrările vor începe în 2017.
Noul Ford GT va costa aproximativ 450,000 de dolari, ceea ce este simţitor mai mult faţă de generaţia precedentă care putea fi avută cu 300,000 de dolari mai puţin.
Totuşi, noul Ford GT este acum un adevărat super-car în construcţia căruia este utilizată fibra de carbon – pe lângă caroserie până şi jantele de 20 de inch pot fi executate din fibră de
carbon! Noul Ford GT dispune de un propulsor V6 EcoBoost de 3.5 litri capabil să livreze peste 600 CP către roţile spate.
Versiunea de curse ale lui Ford GT va participa în campionatul curselor de anduranţă WEC dar şi în 24 de ore de la Le Mans (18-19 iunie).
Mai jos puteţi vedea şi un video cu pregătirile pentru prima cursă al sezonului care va avea loc deja pe 17 aprilie (6 ore de la Silverstone).
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,893
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!