Hyundai lansează noua Elantra Sport cu peste 200 CP sub capotă
13 Iulie 2016, 11:25
Cei de la Hyundai au dezvăluit cea mai potentă şi dinamică Elantra create vreodată. Noul Hyundai Elantra Sport
este dotat cu unitatea turboaspirată de 1.6 litri T-GDI care dezvoltă puţin peste 200 CP şi 258 Nm. Propulsorul poate fi
cuplat la cutia de viteze manuală în 6 trepte sau robotizată cu dublu ambreiaj şi 7 trepte. Performanţele dinamice, la moment, nu sunt anunţate.
Pentru a accentua caracterul sportiv printr-o agilitate crescută, bara de torsiune spate a modelului standard a fost înlocuită cu o suspensie multi-link care oferă un comportament demn pentru propulsorul de sub capotă.
La exterior noua Elantra Sport se deosebeşte prin bara de protecţie faţă cu incizii mai mari, un calandru de culoare neagră care este conectat cu blocurile optice, logoul „Turbo” de pe
calandru, pragurile dinamice, jantele supradimensionate şi o bară de protecţie spate cu difuzor discret şi două finale cromate ale sistemului de evacuare.
La interior Hyundai Elantra Sport se deosebeşte prin scaunele sport cu suport lateral proeminent, un volan sport turtit în partea de jos, pedale din inox, cusături contrastante de culoare roşie şi cadrane de bord noi cu un design mai „sporty”.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,058
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!