Mercedes-Benz va lansa la Paris un sedan electric care va concura cu Tesla Model S!?
12 Iulie 2016, 17:38
În goană după succesul celor de la Tesla Motors, cei de la Mercedes-Benz doresc să lanseze modele electrice pentru a concura la egal cu producătorul din Silicon Valley. Se pare că cei de la Mercedes-Benz vor fi primii din „triada germană” care vor lansa un model electric cu o autonomie mare, cei de la Audi vrând să lanseze un SUV electric în 2018,
iar cei de la BMW dorind să lanseze un model electric autonom doar către anul 2021. Conform ultimelor zvonuri, deja la Salonul Auto de la Paris, care va avea loc în octombrie anul curent, cei de la Mercedes-Benz vor dezvălui un
model pur electric, pentru a demonstra platforma electrică pe care vor fi bazate viitoarele modele electrice ale brandului.

Totuşi, nu este clar va fi dezvăluit un model pregătit de producţie sau un model electric de pre-producţie care va ajunge pe piaţă ceva mai târziu.
Zvonurile anunţă că modelul electric care va fi dezvăluit la Paris nu va fi un SUV ci un sedan, care, cel mai probabil va rivaliza cu Tesla Model S şi va avea un preţ similar. Autonomia sedanului pur electric al celor de la Mercedes-Benz va fi în jur de 500 km, cifră pe care a anunţat-o însăşi producătorul german. Tot în toamna acestui an vom afla dacă cei de la Mercedes-Benz vor anunţa un sub-brand dedicat modelelor electrice despre care am vorbit anterior, care va rivaliza cu sub-brandul BMW i. Aşteptăm cu nerăbdare Salonul Auto de la Paris pentru a afla mai multe detalii!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,301
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!