Noul Audi Q2 se dezvăluie pe străzile spectaculoase ale Cubei!
8 Iulie 2016, 16:03
Recent cei de la Audi au dat startul producţiei celui mai compact SUV din gamă – Audi Q2. Zilnic, la uzina principală din Ingolstadt sunt produse 450 de exemplare Audi Q2 care sunt asamblate pe aceeaşi linie de asamblare cu modelul A3.
Concomitent cu startul producţiei a avut loc şi lansarea de presă a
modelului şi nu undeva prin Europa, aşa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, ci în capitala Cubei, Havana!
Pentru prima dată o lansare de automobil nou are loc în Cuba.
De la revoluţia din 1959, ţara a fost practic închisă, aici regăsindu-se doar automobile vechi importate până în 1959, dar şi maşini sovietice aduse până în anul 1991, în perioada când statul sovietic era principalul susţinător al Cubei. Odată cu venirea la putere al
lui Raul Castro, fratele lui Fidel Castro, în 2008, lucrurile au început să se dezmorţească. Astfel, cei de la Audi s-au grăbit să aleagă această locaţie inedită şi spectaculoasă pentru lansarea unei maşini moderne
precum este noul Q2.
Priviţi cât de spectaculos arată acesta alături de maşinile clasice din Cuba! În galeria şi video-urile de mai jos puteţi vedea magia întrunirii trecutului cu prezentul. Imagini de-a dreptul excepţionale!
Reamintim că noul Audi Q2 are 4.19 metri în lungime, 1.79 metri în lățime și 1.51 metri în înălțime, în timp ce ampatamentul este de 2.60 metri. Volumul portbagajului este de 405/1,050 litri, iar gama de motorizări cuprinde unități diesel de 1.6 și 2.0 litri și pe benzină de 1.0, 1.4 și 2.0 litri cu puteri cuprinse între 116 CP şi 190 CP. Versiunile 2.0 TDI și 2.0 TFSI vor fi disponibile cu tracțiunea integrală quattro și suspensie adaptivă.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
3,056
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!