Viitoarea BMW Seria 3 va primi versiune electrică pentru a rivaliza cu Tesla Model 3
13 Iulie 2016, 17:15
După apariţia informaţiei despre v
iitorul sedan electric al celor de la Mercedes-Benz care va rivaliza cu Tesla Model S, pe internet a apărut noi informaţii despre viitoarea generaţie BMW Seria 3 care pe lângă modele propulsate de motoare diesel şi pe benzină va fi oferită şi o versiune pur electrică care va rivaliza cu Tesla Model 3! Viitoarea generaţie BMW Seria 3 care va avea nume de cod G20 şi va debuta în 2018, va fi construită pe o platformă absolut nouă, care va face uz de elemente realizate din fibră de carbon, similar celor de pe Seria 7, pentru a reduce masa totală cu aproximativ 80 kg. Noua platformă este construită pentru o adaptare uşoară a propulsiei electrice şi a unui pachet de baterii de aproximativ 90 kWh care va oferi o autonomie în jur de 500 km.
Totuşi, versiunea pur electrică, care cel mai probabil, se va numi eDrive Sport, va apărea doar către anul 2020, iar până atunci viitoarea generaţie BMW Seria 3 va fi oferită cel puţin într-o versiune plug-in hibrid care va
evolua din actualul hibrid BMW 330e.

Totuşi, se pune întrebarea, va fi oare viitoarea BMW Seria 3 electrică mai accesibilă decât Tesla Model 3 care va avea un preţ de 35,000 de dolari?!
La momentul actual bavarezii testează viitoarea Seria 3 G20, inclusiv pe Nurburgring Nordschleife, unde au şi fost surprinse prototipurile din imagini.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,041
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!