Premieră: Noul Range Rover SVAutobiography Dynamic! (Video)
10 August 2016, 10:10
Cei de la Land Rover au pregătit pentru vârful de gamă, Range Rover, un şir de tehnologii noi, dar şi cea mai dinamică versiunea creată vreodată. Cel mai dinamic Range Rover,
modelul SVAutobiography Dynamic, este echipat cu un V8 de 5.0 litri Supercharged care dezvoltă 550 CP şi 680 Nm, fiind preluat de pe Range Rover Sport SVR.
Cu acest propulsor SUV-ul britanic accelerează de la 0 la 60 mile pe oră (96 km/h) în 5.1 secunde şi atinge o viteză maximă de 225 km/h.
Pentru un comportament mai sportiv SUV-ul a primit o suspensie revizuită ce coboară garda la sol cu 8 mm şi sistem de frânare performant Brembo cu etriere de culoare roşie.

La exterior Range Rover SVAutobiography Dynamic
se deosebeşte prin jantele
de 21 de inch (22 de inch - opţiune), patru finale cromate ale sistemului de evacuare şi elementele decorative de la exterior vopsite în culoarea “Graphite Atlas”.
Exteriorul poate fi vopsit în culoarea roşie, combinată cu acoperişul de culoare neagră pentru un aspect cu caracter dinamic.
Interiorul este condimentat de pielea bicoloră de culoare neagră şi roşie, inserţii din lemn negru Grand Black şi padelele de după volan pentru schimbarea treptelor cutiei de viteze automate ZF în 8 rapoarte, vopsite, de asemenea, în culoarea roşie.
Pedalele, butonul de pornire a motorului şi selectorul transmisiei au fost realizate din aluminiu cu o factură zâmţată.
Adiţional, modelul Range Rover va fi oferit cu propulsorul de 3.0 litri V6 Supercharged (340 CP şi 450 Nm), care va oferi o acceleraţie de la 0 la 60 mile pe oră (96 km/h) de 7.1 secunde.

Britanicii au sporit siguranţa activă a SUV-ului de lux cu o serie de sisteme de siguranţă, printre care Intelligent Speed Limiter - limitează viteza vehiculului la nivelul vitezei pe care o „citeşte” de pe semnele de circulaţie, Advanced Tow Assist - oferă un control absolut la manevrarea în spate cu remorca ataşată preluând controlul asupra volanului şi virând în spaţiu indicat de către şofer, Driver Condition Monitor - analizează comportamentul conducătorului pentru a depista dacă acesta este oboist sau somnolent,
Autonomous Emergency Braking – frânare autonomă în cazul riscului unui accident, în timp ce pachetul Drive Pro Pack, care include mai multe sisteme de siguranţă, poate ajusat gentil direcţia în regim semi-autonom dacă
conducătorul se abate de la banda de rulare fără a presemnaliza sau dacă începe o schimbare a benzii în timp ce în unghiul mort se află un vehicul.
Range Rover va putea fi vopsit în una dintre cele 19 culori unice dezvoltate de către divizia Special Vehicle Operations, care vor oferi efecte lucioase, perlate sau mate. La interior, acesta primeşte şi un nou sistem multimedia InControl Touch Pro cu display de 10 inch, navigaţie îmbunătăţită şi conectivitate avansată.

Sistemul InControl Remote Premium va oferi proprietarilor să ajusteze un şir de funcţii la distanţă prin intermediul smartphone-ului, printre care activarea climatizorului şi setarea temperaturii dorite, setarea sau dezactivarea alarmei şi chiar pornirea motorului.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,486
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!