La Paris vor debuta versiunile facelift Dacia Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway!
15 Septembrie 2016, 11:33
La Salonul Auto de la Paris modelele cheie ale producătorului român, Dacia, vor debuta cu un facelift de mijloc de carieră. Patru modele au trecut prin facelift şi anume, Dacia Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway. Cei de la Dacia au dezvăluit doar două imagini cu modelele redesenate, anunţând că modificările vor atinge nu dor exteriorul şi interiorul, dar şi substratul tehnic – după facelift acestea vor primi motorizări noi.
La exterior noile Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway facelift se deosebesc prin noile blocuri optice faţă, care primesc LED-uri de zi în formă de patru dreptunghiuri amplasate la extremităţi, care vor forma noua semnătură luminoasă al celor de la Dacia. Pe lângă blocuri optice, a fost redesenat calandrul, primind aceleaşi patru dreptunghiuri caracteristice pe ambele părţi ale logoului şi bara de protecţie faţă cu un design mai modern şi o plasă nouă pentru priza de aer mediană.
Blocurile optice spate, de asemenea, au fost redesenate.

La interior modelele Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway facelift vor primi materiale noi, o ergonomie mai bună, mai multe spaţii de depozitare şi dotări noi.

Mai multe detalii despre facelift-ul modelelor Dacia vom afla mai aproape de premiera acestora din 29 septembrie.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,462
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!