KIA aduce la SEMA patru concepte autonome!
2 Noiembrie 2016, 14:28
Deşi condusul autonom este menit să înlocuiască conducătorul în călătoriile monotone şi plictisitoare, pentru prima dată un producător auto combină tehnologia condusului autonom cu tuning-ul şi modul activ de viaţă! Cei de la KIA consideră că condusul autonom poate fi distractiv, dezvăluind patru concepte autonome în cadrul expoziţiei SEMA Show, care demonstrează cum poate arăta modul activ de viaţă în era vehiculelor autonome.
Soul First Class

Acest concept este unul autonom, fiind lipsit de volan, având doar două locuri poziţionate cu faţa împotriva direcţiei mişcării. Aceste două scaune oferă un
confort desăvârşit, precum prima clasă la bordul unui avion, iar ambianţa pe care o oferă interiorul este similară unui living room, datorită podelei realizate din lemn şi a unui televizor LED imens de 40 de inch Samsung conectat a computatorul Mac mini.
La rândul său exteriorul stilat este condimentat de jantele Rotiform Monoblock CCV de 19 inch şi
culoarea albastră
PPG Lux Blue.
Niro Triathlon

Acest concept autonom este dedicat atleţilor care practică triatlonul. Antrenamentele pentru acest sport sunt foarte solicitante, iar după, ai
nevoie de relaxare. Astfel, SUV-ul hibrid Niro Triathlon este vehiculul perfect, care poate duce echipamentul necesar, inclusiv bicicleta, amplasată în partea posterioară modificată.
Atunci când atletul va merge pe bicicletă, maşina va conduce în faţa acestuia pe o rută prestabilită, oferind marcaje LED de ghidare şi o tabletă amplasată în spate, pe care atletul va putea urmări distanţa parcursă, timpul sau viteza.
La finele antrenamentelor, care mai includ alergatul şi înotul, atletul se poate răcori cu un duş şi se poate
relaxa în unicul scaun de la interior, în timp ce maşina conduce de una singură spre casă. Printre modificări
se mai numără uşile, care se deschid prin părţi fără de pilon central, suspensia ce coboară garda la sol cu 50 mm şi jantele de 18 inch.
Sorento Ski Gondola

Acest SUV a fost creat pentru a duce patru pasageri în vârful muntelui în confort şi căldură. Precum şi
conceptul bazat pe Niro, acesta dispune de uşi care se deschid prin părţi fără de piloni centrali, pentru a facilita accesul la interior. Schiurile se pot fixa pe portbagajul de acoperiş.
La interior există doar o tabletă prin intermediul căreia pasagerii vor putea da comenzi SUV-ului autonom. La exterior acesta arată cu adevărat impunător, datorită şenilelor Dominator Rubber Tracks instalate în locul roţilor, barelor LED şi culorii speciale PPG Silver Metallic. Un vehicul perfect pentru schiori şi pentru cei ce practică snowboard-ul!
School of Rock Sedona

Această Sedona a fost transformată într-un studiou mobil autonom, care la
interior este lipsit de scaune şi organe de control, fiind înzestrat cu sistem de mixare, două monitoare, un microfon, ba chiar şi o chitară, în timp ce setul de tobe este amplasat pe acoperiş. Interiorul este acoperit cu panouri de spumă izolantă, iar pe jos este aşternut un covor moale, pe care se poate sta în timpul repetiţiilor sau înregistrărilor.
Creat cu suportul celor de la School of Rock, acest monovolum autonom este un vehicul perfect pentru un hipster modern. La exterior acesta se deosebeşte printr-o aerografie stilată şi jantele de 20 de inch Vossen VFS-6.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,051
GALERIE FOTO (30 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!