Opel anunţă un nou SUV compact – Crossland X! (Video)
7 Noiembrie 2016, 13:15
Cei de la Opel au anunţat astăzi un viitor SUV, care se va numi Crossland X. Acesta se va situa cu o treaptă mai jos faţă de noua Mokka X şi, cel mai probabil, va fi construit pe platforma viitoarei Opel Corsa, având în vedere că este poziţionat drept un SUV sub-compact din clasa B. Datorită noii Mokka X şi viitorului Crossland X, care va debuta în 2017, cei de la Opel vor începe adevărata ofensivă a SUV-urilor.
Conform celor de la Opel, viitorul Crossland X va avea un design spectaculos şi va oferi o agilitate impresionantă în oraş şi comportament stabil pe destanţe lungi.

La moment este lansat doar un filmuleţ şi o imagine de teasing, unde putem vedea detaliile viitorului SUV sub-compact.
La exterior, acesta va prelua elemente de la modelul ADAM, precum acoperişul vopsit în culoare contrastantă şi accentuat de o fâşie cromată.

Conform unor surse, viitorul Crossland X va înlocui modelul Meriva, iar din imagini spion putem vedea silueta acestuia, care este o combinaţie dintre SUV şi monovolum. Pe lângă SUV-urile compacte, cei de la Opel vor construi şi un SUV de talie mare, care ar putea înlocui actuala Zafira, la fel cum au procedat cei de la Renault cu monovolumul Espace, transformând-ul în SUV.

Informaţii utile:
Test-Drive Opel Mokka X
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,221
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!