BMW dezvăluie „showroom-ul virtual”
5 Ianuarie 2017, 13:42
Cei de la BMW au dezvăluit showroom-ul virtual numit BMW i Visualiser. De fapt, este o aplicaţie pentru smartphone, care lucrează împreună cu tehnologia realităţii augmentate de la Google, Tango, care combină imaginile virtuale cu realitatea. Datorită acestei tehnologii clienţii modelelor din gama BMW i îşi pot configure modelele electrificate i3 sau i8 utilizând smartphone-ul, care suportă tehnologia Tango.
Tehnologia „plasează” automobilele tridimensionale la scară reală direct în showroom, pentru o vizualizare interactivă în timp real. Datorită acestei tehnologii, clienţii pot configura viitorul său vehicul şi să vadă cum va arăta acesta în timp real din toate unghiurile,
inclusiv la interior. Imaginile create sunt extrem de realiste, iar clienţii vor avea o idee clară cum va arăta vehiculul configurat.
Se pot configura culorile de la exterior, jantele, tapiţeria de la interior, fiind posibilă includerea blocurilor optice sau deschiderea uşilor. După ce vehiculul a fost configurat, informaţia poate fi partajată cu departamentul de vânzări BMW i, cu alţi utilizatori sau pe reţelele de socializare. Conform bavarezilor BMW i Visualiser va îmbunătăţi experienţa clienţilor atunci când vor dori să-şi procure un automobil.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,232
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!